Rreth ne

Kush jemi ne

Radio Vala është radio stacion privat i themeluar në vitin 2000 që mbulon rrafshin e dukagjinit. Ne si medium jemi përqendruar në përfitimin e audiencës së re dhe asaj serioze, duke ofruar programe të ndryshme argëtuese dhe komunikatave.

  • 24 orë pran jush
0
Video
0 +
Telefonata
0 +
Emisione unike
0k
Ndëgjues

Eventet

Galeria

VALAmedia © 2021. All rights reserved.

VALAmedia © 2021. All rights reserved.