Lloyd — Kiana — Mitchell K.

Trump Tower 721 Fifth Avenue, New York, NY

Featuring live DJ sets from Lloyd, Kiana & Mitchell K. Free entry.

$79.00

Live Cover Night Meeting

Trump Tower 721 Fifth Avenue, New York, NY

Good music will live forever. Let's recollect the greatest hits together and feel the mood of those times.

free

Big City Beats Through Time

Trump Tower 721 Fifth Avenue, New York, NY

Discover the way the city and music change with the time. Feel the vibe of dynamic beats.

free

Midday On-air

Star Cinems 312 W 34th St, New York, NY

Discover the way the city and music change with the time. Feel the vibe of dynamic beats.

$15

Old School Rock Party

Star Cinems 312 W 34th St, New York, NY

Discover the way the city and music change with the time. Feel the vibe of dynamic beats.

$25

Radio dhe Gazetë online e themeluar në qytetin e Suharekës e cila ju shoqëron 24 orë transmetim të radios.

Paraqit

Njoftohu për ngjarjet e reja

[mc4wp_form id="1158"]

VALAmedia © 2021. All rights reserved.

VALAmedia © 2021. All rights reserved.