Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

20 vjet nga shpresa për liri!

Opinione  |  E Shtune - 23 Mars, 2019  |  179 Lexime
Kosova është shembull inspirues për triumfin e demokracisë ndaj tiranisë.
Po bëhen 20 vjet nga fillimi i ndërhyrjes ushtarake të NATO-s për të përfunduar gjenocidin e spastrimin etnik. 
Ky është 20 vjetori i fillimit të ndëshkimit të tiranisë së regjimit të Millosheviqit mbi popullin e Kosovës.
Kosova, populli i saj dhe institucionet shtetërore, janë përjetë mirënjohës për vendimin e NATOs, të prirë nga SHBA, për të ndalur gjenocidin në Evropë.

20 vjet pas kësaj, sot Kosova është e gatshme që ushtarët e saj të shërbejnë krah për krah me ushtarët e vendeve të NATO-s në shërbim të paqes e sigurisë kudo nëpër botë.

Ky është tregimi i suksesit për Kosovën dhe për demokracitë perëndimore. 
Kosova është shembull inspirues për popujt e robëruar.

20 vjet nga shpresa për liri!

Reklamë

Komentet

Opinione

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim