Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Si mund të avancojë drejt BE-së një shtet si Serbia që kërcënon me ushtri shtetin fqinj?

Opinione  |  E Martë - 12 Mars, 2019  |  187 Lexime
Millan Mojsilloviq, udhëheqësi i Ushtrisë së Serbisë, paska thënë se nuk përjashton mundësinë e angazhimit ushtarak në Kosovë.
Pasardhësi i Dikoviqit dhe Millosheviqit ka konfirmuar po ashtu se përgjatë gjithë vijës kufitare me Kosovën, ushtria e Serbisë është e sistemuar në detyra jo të zakonshme.

Kjo meriton reagim të ashpër ndërkombëtar. Edhe nga BE-ja, edhe nga NATO!

Si mund të avancojë drejt BE-së një shtet si Serbia që kërcënon me ushtri shtetin fiqnj?

Gjaku i luftës po e ndjek Serbinë. 
Por, duhet të dinë se Kosova është shtet i konsoliduar dhe më kurrë në jetë Serbia nuk mund të luajë me zjarr. 
Kjo nuk është lojë!

Kurrë më Serbia në Kosovë!
Në asnjë centimetër të Kosovës!

Për Radio Vala: 
Shkruan Burim Ramdani 

Si mund të avancojë drejt BE-së një shtet si Serbia që kërcënon me ushtri shtetin fqinj?

Reklamë

Komentet

Opinione

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim