Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Po qartësohet se askush nuk mbështet idetë territoriale!

Opinione  |  E Mërkure - 6 Mars, 2019  |  157 Lexime

Po qartësohet se askush nuk mbështet idetë territoriale

Tepër me rëndësi që po qartësohet mirë dhe zëshëm nga partnerët ndërkombëtarë që idetë territoriale nuk kanë mbështetje. 
Ishte një ide e keqe dhe që nuk sjellë qetësi, as zgjidhje, as përparim. Ishte një ide që u katapultua në formë jotransparente dhe nuk u shpjegua asnjëherë pse u rikthye kjo ide në tavolina jozyrtare.
Kemi humbur më shumë se një vit, që nga janari 2018, duke argumentuar se kjo ide shkakton jostabilitet, nuk është e drejtë, nuk është e mirë dhe e dëmton Kosovën. 
Sigurisht se mosmbështetja e idesë territoriale është fitore për Kosovën, porse dëmi u shkaktua në dimensione të caktuara. Në vend që të gjithë në skenën politike e institucionale të fokusoheshim së bashku për konsolidimin e pozicionit të Kosovës, na është dashur dhe po na duhet edhe më tutje të argumentojmë pse idetë e këqija nuk mund të vendosen e zbatohen në Kosovë. 
Në një temë ku pothuajse të gjithë ishim të bashkuar, sikurse ishte transformimi i FSK-së, sigurisht që arritëm sukses historik. Këtë do ta arrinim në secilën fushë. 
Prandaj, na duhet unitet dhe t'ia mbajmë shpinën njëri-tjetrit.

Po qartësohet se askush nuk mbështet idetë territoriale!

Reklamë

Komentet

Opinione

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim