Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

FC Ballkani është shtëpi e madhe, sot treguam zemërgjerësinë dhe bujarin për më të shtrenjtit tanë, fëmijët!

Sport  |  E Premte - 27 Shtator, 2019  |  47 Lexime
Sot, me datën 27.09.2019 Federata e Sportit Shkollor e Republikës së Kosovës me ndihmën dhe mikpritjen e klubit të futbollit FC Ballkani organizoj Festivalin Sportiv të lojërave sociale.

Pjesëmarrës kanë qenë mbi 2000 nxënës nga 7 regjionet e Kosovës, në mesin e tyre komunitetet jo shumicë, shkollat speciale, si dhe klubet sportive.Mirupafshim, deri ne evenimentet e ardhshme, ka njoftuar FC Ballkani ne faqen zyrtare ne Facebook.

© RADIO VALA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
 
FC Ballkani është shtëpi e madhe, sot treguam zemërgjerësinë dhe bujarin për më të shtrenjtit tanë, fëmijët!

Reklamë

Komentet

Sport

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim