Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Panairi i prodhimeve bujqësore të prodhuesve vendas!

Kulturë  |  E Premte - 27 Shtator, 2019  |  379 Lexime

Festari 2019- Dita e pestë

Edhe këtë vit si viteve tjera drejtoria për Bujqësi e Komunës ka organizuar ekspozitën e prodhimeve bujqësore të rrushit, mjaltës, dhe pemëve e perimeve. 


Fermerët suharekas, kishin sjellë prodhimet më të mira që kanë realizuar këtë vit për të garuar për çmimin më të mirë.
© RADIO VALA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Panairi i prodhimeve bujqësore të prodhuesve vendas!

Reklamë

Komentet

Kulturë

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim