Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Komuna lë anash garat e Taekwondo-së, për qëllime politike!

Sport  |  E Martë - 24 Shtator, 2019  |  483 Lexime
Gara më e rëndësishme e Taekwondo-së në Suharekë që në kuadër të Festarit organizohet për të 10-të herë më radhë,ku mbledhë me qindra sportistë nga mbarë rajoni, kësaj radhe për shkaqe të financave që janë premtuar dhe nuk janë përmbushur rrezikon të mos mbahet.Këto janë mashtrime më qëllime politike që të dështojë gara më e rëndësishme dhe gara e vetme Internacionale që mbahet ne Kosovë

Ku një javë më parë sollëm në Suharekë medaljen e argjendë Ballkanike nga sporti Olimpik, është shprehur  Kryetari i klubit i Taekwondo-së në Suharekë z.Valmir Fetiu

Komuna lë anash garat e Taekwondo-së, për qëllime politike!

Reklamë

Komentet

Sport

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim