Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Klubi Atletikë “Theranda” u stolis me medalje të Arta!

Sport  |  E Hëne - 16 Shtator, 2019  |  140 Lexime
Me 14.09.2019 në Mitrovic u mbajt Kampionati i Kosovës për Senior/e si dhe për Veteran/e.

Klubi Atletikë “Theranda” arriti këto rezultate: Artida Sopaj në diciplinat(Disk,Trehapsh,Kercim së gjati) u stolis me medalje të Argjenta. Ndersa në diciplinën e hudhjes së Gjylës u stolis me medalje të Bronzt.

Veteranët e Atletikës Therandase arritën këto rezultate: -Banush Daka në diciplinat (Gjyle,Shtizë,Disk,Trehapsh)u stolis me medalje të Arta. -Elmi Gegaj në diciplinat (Vrapim 3000m si dhe 5000m) u stolis me medalje të Arta.
Klubi Atletikë “Theranda” u stolis me medalje të Arta!

Reklamë

Komentet

Sport

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim