Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Nis fushata ‘Ma thuaj me kohë – dhuna seksuale është krim’

Sociale  |  E Hëne - 9 Shtator, 2019  |  155 Lexime

Instituti i Mjekësisë Ligjore në bashkëpunim me Policinë e Kosovës dhe EULEX-in, organizojnë sot një tryezë të rrumbullakët me temë ‘Ma thuaj me kohë – dhuna seksuale është krim’, me të cilën nis fushata në lidhje me ruajtjen e provave biologjike në rastet e dhunës seksuale.

 

Në këtë tryezë merr pjesë edhe Atifete Jahjaga, ish-presidente e Kosovës dhe udhëheqëse e Fondacionit Jahjaga.

Kjo fushatë ka për qëllim ngritjen e vetëdijes për situatat e mundshme që i ekspozojnë kategoritë e ndjeshme në rrezikun e të qenit viktimë e dhunës seksuale.

Nis fushata ‘Ma thuaj me kohë – dhuna seksuale është krim’

Reklamë

Komentet

Sociale

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim