Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Po bëhet pastrimi i hapsirave publike në Shirokë!

Politikë  |  E Martë - 13 Gusht, 2019  |  223 Lexime
Në Shirokë, sot po bëhet pastrimi i hapsirave publike si dhe po bëhet ujitja e këtyre hapsirave të gjelbëruara. Për t’a parë punën e pastrimit dhe ujitjes ka shkuar kryetari i Komunës së Suharekës z.Bali Muharremaj. Ai gjatë vizitës është shprehur: “Pastrimi i hapsirave publike sot po vazhdon në Shirokë”. “Poashtu po bëhet edhe ujitja e këtyre zonave, duke e krijuar një ambient që e dëshirojmë të gjithë”
Po bëhet pastrimi i hapsirave publike në Shirokë!

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim