Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Kanalizimi në Peqan i bllokuar, komuna hesht!

Politikë  |  E Hëne - 12 Gusht, 2019  |  605 Lexime
Në fshatin Peqan në lagjen Arifaj, që një kohë të gjatë kanalizimi është i bllokuar.

Përpos një inicative të ndërmarrur sot nga banorët e fshatit për zhbllokim, nuk është marrur asnjë iniciativë nga organet kompetente të komunës së Suharekës edhe pse vazhdimisht ka pasur ankesa nga banorët.

Edhe pse tentuan që ta zhbllokonin kanalizimin, nuk u arrit të bëhej një gjë e till nga banorët. Ata ndjehen të shqetësuar dhe të rrezikuar nga përhapja e ndonjë epidemie. Shpresojmë që komuna e Suharekës të merr masa konkrete dhe të bëjë zhbllokimin e këtij kanalizimi.
© RADIO VALA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.
Kanalizimi në Peqan i bllokuar, komuna hesht!

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim