Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Redaksia e portalit “Radio Vala ” shpall konkurs për këto vende pune!

Sociale  |  E Hëne - 5 Gusht, 2019  |  597 Lexime
Redaksia e portalit “Radio Vala ” shpall konkurs për këto vende pune:
– Gazetar/e (1)
– Kamerman /e (1)
– Gazetar/e praktikant/e (2)
 
Detyrat dhe përgjegjësitë për gazetarë dhe kamermanë
  • Përgatitja e shkrimeve/artikujve duke shfrytëzuar burime të sigurta informacioni;
  • Marrja me përgjegjësi e punës dhe respektimi i afateve kohore, sipas kërkesave të portalit;
  • Marrja e pamjeve ne terren, te ket përvojë pune së paku një (1) vjeçare si Kamerman/e
Kualifikimet:
  • Të ketë të përfunduar Fakultetin e Gazetarisë
  • Përvojë pune së paku një (1) vjeçare si gazetar/e
  • Përvojë pune së paku një (1) vjeçare si Kamerman/e
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe drejtshkrimore
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Të ketë aftësi të punojë nën presion.
Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të, referencat dhe dokumentacionet përcjellëse në postën elektronike radio.radiovala@gmail.com 
 deri më 28.08.2019, në ora 23:00.

Vërejtje: Vetëm kandidatët që përmbushin kriteret e kërkuara do të ftohen në intervistë.
Redaksia e portalit “Radio Vala ” shpall konkurs për këto vende pune!

Reklamë

Komentet

Sociale

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim