Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Trotuari i punuar në tetor të vitit të kaluar ja si duket sot!

Politikë  |  E Premte - 12 Korrik, 2019  |  423 Lexime
Trotuari në rrugën Ismet Kodra, që lidh Topliçanin me Leshanin, u punua në tetor të vitit të kaluar. Fotot e mëposhtme e paraqesin pamjen se si duket ky trotuar sot. 
Në karvanin e pambarim të punëve "shkel e shko" të qeverisjes komunale të Therandës është edhe ky trotuar. Kryetari i Komunës duhet të inspektoj punimet me staf adekuat mbikqyrës dhe aty të ndal punimet e cilësisë zero,e jo të reklamoj në facebook punimet kur të fillojnë sa për t' u hedhur hi syve qytetarëve tanë, pa u brengosur për cilësi.
Kjo që po ndodhë me cilësinë e projekteve në Komunën tonë, është fyerje për qytetarët dhe turp për institucionet komunale. 
Do të ishte mrekulli nëse gjendet ndonjë projekt i kësaj qeverisjeje komunale që i mbijeton muajve ose vitit të parë prej se përfundojnë punimet. E ta reklamosh këtë "punë" si sukses, është mjerim i llojit të vet dhe keqpërdorim flagrant i parasë së taksapaguesve tanë.
Ka reaguar :
Trotuari i punuar në tetor të vitit të kaluar ja si duket sot!

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim