Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

 

Ky standard i punëve është i papranueshëm për Lëvizja Vetëvendosje - Therandë!

Politikë  |  E Premte - 12 Korrik, 2019  |  475 Lexime
Në fshatin Studençan, rruga “Mrrizi i Zanave” është renovuar në muajin Maj të këtij viti, pa kaluar 3 muaj të plotë kjo rrugë ka nevojë përsëri për renovim.Kontrata publike e dhënë nga Komuna e Therandës, në emër të sanimit dhe mirëmbajtjës së rrugëve lokale e cila e ka vlerën 418.832.00€, nuk duhet të përfundojë me punë të tilla, ky standard i punëve është i papranueshëm.

Ka reaguar Lëvizja Vetëvendosje - Therandë:

Ky standard i punëve është i papranueshëm për Lëvizja Vetëvendosje - Therandë!

Reklamë

Komentet

Politikë

 

Marketingu

 

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim