Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

L.VETËVENDOSJE e Suharekës e qet në teren Bali Muharremajn!

Politikë  |  E Enjte - 11 Korrik, 2019  |  1761 Lexime
Pas reagimit të bërë nga Lëvzja VETËVENDOSJE! në Suharekw në lidhje me cilësinë jashtëzakonisht të dobët të asfalltimit në rrugën Qeshmja e Cufës në fshatin Samadrexh, kryetari Bali Muharremaj ka dalur në teren për ti shikuar punimet në këtë rrugë Në reagimin e tij thuhet: Rruga “Qeshmja e Cufës” në Samadrexhë nuk është rregulluar sipas paramasës. Sot kam dal në teren dhe kemi bërë matjet, ku trashësia e asfaltit ndryshon. Kjo punë nuk pranohet. Verifikimi i punëve në teren do të vazhdoj dhe nuk do të ketë tolerime. Një opozit e fort siç është duke u treguar Lëvizja VETVENDOSJE! në Suharekë, i duhet komunës së Suharekës.
L.VETËVENDOSJE e Suharekës e qet në teren Bali Muharremajn!

Reklamë

Komentet

Politikë

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim