Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

LVV: Rruga "Avni Hodaj" është demtuar mënjëher sa që ka nevoj për rregullim!

Politikë  |  E Mërkure - 10 Korrik, 2019  |  345 Lexime
Rruga "Avni Hodaj" në fshatin Samadrexhë është asfalltuar nga qeverisja aktuale e Komunës së Therandës.

Pa kaluar një vit i plotë, asfallti është dëmtuar në këtë masë, ky dëmtim i mënjëhershëm dëshmon punën e cilësisë së dobët që është bërë dhe inspektimi nga organet kopetente te Komunes. 

Shumë shpejtë kjo rrugë rrezikohet të dëmtohet në tërësi. 
Me gjasë, para publike do të shpenzohën përsëri për këtë rrugë, duke u hapur përsëri një procedurë tenderuese, tash jo për ndërtim por për rregullim.
Ka reaguar LVV - Suhareke 

 
LVV: Rruga "Avni Hodaj" është demtuar mënjëher sa që ka nevoj për rregullim!

Reklamë

Komentet

Politikë

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim