Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Ky është aktori që vjedh nëpër hotele!

ShowBiz  |  E Enjte - 4 Korrik, 2019  |  3433 Lexime

Njerëz të ndryshëm i shfrytëzojnë rrjetet sociale për arsye të ndryshme. Disa thjesht për të parë e komunikuar me të tjerët, disa për tu ekspozuar, e disa për të shfaqur idetë e veta.

Fytyrat publike, i shfrytëzojnë rrjetet sociale kryesisht për ta marketuar vetën dhe imazhin e tyre. Mjaftë aktiv me postime në “Facebook” është edhe aktori u humorit, Simon Tanushi, që shkruan gjithçka në llogarinë e tij.

Postimi i fundit, që do ta lexoni më poshtë, ka të bëjë me vjedhjet në hotele, që tingëllon si sinqeritet i tepruar, por për ata që e njohin Tanushin dhe natyren e postimeve të tij, e kuptojnë mirë që krejt kjo është shaka. 

 https://www.kosovarja-ks.com

Ky është aktori që vjedh nëpër hotele!

Reklamë

Komentet

ShowBiz

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim