Radio Vala 98.3 FM

045/049/235300

Adresa

Rr.Avni Rrustemi Shirokë Suharekë

Ne nje bote ku njerezit vetem marrin nga ne dhe nuk japin, duhet te kemi kujdes te mos harrojme kujdesjen ndaj vetes edhe ndaj atyre qe vertete na duan - Film i shkurter/animuar "Side Effects".

Sociale  |  E Shtune - 15 Qershor, 2019  |  295 Lexime
"Ne nje bote ku njerezit vetem marrin nga ne dhe nuk japin ne shkembim qofte dashuri apo cfaredo tjeter, duhet te kemi kujdes qe te mos harrojme kujdesjen ndaj vetes edhe ndaj atyre qe vertete na duan... Perpara se te behet shume vone dhe te mbushemi me "Side Effects" qe ne gjuhe angleze domethene efekte anesore, sic na tregon ky film i shkurter/animuar, pa kometuar me shume - ju ftoj qe ta shikoni ndoshta do e gjeni veten sic e gjeta un veten time!" 
- B.K.


© Radio Vala


 
Ne nje bote ku njerezit vetem marrin nga ne dhe nuk japin, duhet te kemi kujdes te mos harrojme kujdesjen ndaj vetes edhe ndaj atyre qe vertete na duan - Film i shkurter/animuar "Side Effects".

Reklamë

Komentet

Sociale

Marketingu

Politikë

Ekonomi

Kulturë

Sport

Opinione

Sociale

Showbiz

Argëtim