Event Timeslots (3)

Monday
-
Stay tuned with Midday. Feel the beat and enjoy your day with our best DJs.

Thursday
-
Stay tuned with Midday. Feel the beat and enjoy your day with our best DJs.

Sunday
-
Stay tuned with Midday. Feel the beat and enjoy your day with our best DJs.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Add Your Comment

Radio dhe Gazetë online e themeluar në qytetin e Suharekës e cila ju shoqëron 24 orë transmetim të radios.

Paraqit

Njoftohu për ngjarjet e reja

[mc4wp_form id="1158"]

VALAmedia © 2021. All rights reserved.

VALAmedia © 2021. All rights reserved.