Mbështet Radio Valën

0€ of 10 000€ raised
Radio Vala është radio stacion privat i themeluar në vitin 2000 që mbulon rrafshin e dukagjinit. Ne si medium jemi përqendruar në përfitimin e audiencës së re dhe asaj serioze, duke ofruar programe të ndryshme argëtuese dhe komunikatave.
Personal Info

Donation Total: 10€