radio-banner-with-live-music_1419-1987
ryan-stefan-gBOCIjDJUZw-unsplash (1)

Mbështet Radio Valën

0€ of 10 000€ raised
Radio Vala është radio stacion privat i themeluar në vitin 2000 që mbulon rrafshin e dukagjinit. Ne si medium jemi përqendruar në përfitimin e audiencës së re dhe asaj serioze, duke ofruar programe të ndryshme argëtuese dhe komunikatave.
Personal Info

Donation Total: 10€

Radio dhe Gazetë online e themeluar në qytetin e Suharekës e cila ju shoqëron 24 orë transmetim të radios.

Paraqit

Njoftohu për ngjarjet e reja

[mc4wp_form id="1158"]

VALAmedia © 2021. All rights reserved.

VALAmedia © 2021. All rights reserved.